RENS

Start altid din hudplejerutine med ved at rense den - dette gælder både morgen og aften.

Daily Detox Facial Wash 100 ml

En lækkert skummende ansigtsrens, med detox-effekt, der genopretter balancen i normal til kombineret hud.

Naturligt sukker fjerner urenheder, mens økologisk aloe vera blødgør og efterlader huden ren, glat og smidig.

Ekstrakt af gojibær styrker hudens eget forsvar mod forurening. Den lette duft kommer fra frisk og naturlig aloe vera.

Pris: 169 kr.

Evolve Gentle Cleansing Melt, 120 ml

Denne eksklusive rensebalm indeholder nærende økologisk baobabolie der lindrer og fugter.

Naturlige sukkerekstrakter kombineres nænsomt med vand for at danne en cremet rensemælk, der let skylles væk igen og efterlader huden ren, beroliget og optimalt fugtet.

Pris: 249 kr.

Evolve Deep Clean Micellar Water, 190 ml

En økologisk micellar water udviklet til at rense og tone huden ved hjælp af micellære molekyler, der effektivt fjerner makeup og urenheder.
Denne naturlige makeupfjerner bruger moringa-peptider, til at fjerne mikropartikler fra forurening, mens hyaluronsyre fastlåser fugt i huden og øger kollagenproduktionen.

Vores fugtgivende micellar water indeholder også granatæble. Granatæble er spækket med antioxidanter, som eksempelvis ellaginsyre, som effektivt beskytter huden og begrænser fugttab.

Pris: 219 kr.

Evolve Liquid Radiance Glycolic Toner, 100 ml

En 100% naturlig AHA/BHA peeling i flydende form, der giver øjeblikkelig glattere og mere strålende hud.

Blandet op med frugt AHA'er inklusive glykolsyre (sukkerrør), æblesyre (æbler) og citronsyre (citrusfrugter) samt BHA salicylsyre fra pilebark.

Sammen med galactoarabinan fra lærk øges peelingeffekten, irritation dulmes og fugten bevares, samtidig med at hudens struktur forbedres. Diskret duft af økologisk appelsinblomstvand. Konserveret med et 100% naturligt konserveringsmiddel udvundet af sukkerrør.

Pris: 219 kr.

MASKER & PEELINGER

Peeling og masker er begge elementer, man typisk bruger et par gange om ugen. Husk ALTID at rense ansigtet før påføring, for optimal virkning.

Flere af Evolves produkter er multifunktionelle, og kan nogle af produkterne  både fungere som maske OG peeling.

Evolve Rose Quartz Facial Polish, 60 ml

Den eksfolierende Rose Quartz Facial Polish er skabt med naturlige ingredienser, som effektivt fjerner døde hudceller, renser porerne og forbedrer udseendet på ar.

Vores nænsomme eksfolierende scrub indeholder både økologisk hybenolie for at bekæmpe alderstegn, ved at stimulere cellefornyelsen, samt økologisk hibiscusekstrakt som hjælper med at nedbryde de døde hudceller og forhindre fremtidige udbrud af urenheder. Denne scrub efterlader din hud næret og krystalklar.

Pris: 229,95 kr.

Evolve Radiant Glow 2-in-1 Mask Scrub, 60 ml

Naturlige sukkerekstrakter omdanner ved kontakt med vand den eksfolierende maske til en cremet lotion, der let skylles af og efterlader huden glat, fugtet og beroliget.

Pris: 249 kr.

Evolve True Balance SOS Mask, 60 ml

Vores nye, grønne maske er skabt på en formel med Quora Noni, som arbejder på at afvæbne bakterier og sørge for, at de ikke replikerer sig selv og forstyrrer hudens overflade.

Du vil desuden finde ekstrakt fra hvid-pil, en naturlig form for salicylsyre, som er blevet brugt til at øge hudens frekvens af cellefornyelse for at forhindre tilstoppelse af porerne og dermed forhindre udbrud.

Pris: 219 kr.

Bio-Retinol Gold Mask 60 ml

Gå efter guldet! 

Udover bare at se eksotisk ud, så er vores nye gyldne ansigtsmaske designet til at levere en bred vifte af fordele for din hud.
Vores bio-retinol ansigtsmaske indeholder naturligt planteekstrakt fra planten Bidens Pilosa, der fungerer ligesom retinol på huden, og giver de samme ungdommelige fordele og cellulær fornyelse, men uden at irritere lokalt. I modsætning til retinol, der kan gøre huden mere sensitiv overfor solen, kan vores guldmaske bruges til enhver tid og året rundt, hvilket gør den til en oplagt måde at forbedre sommergløden på.

Masken indeholder hybenolie og arganolie, hvilket gør den rig på omega-3 og -6, som tilfører masser af næring og fugt, hvilket efterlader dig med en smuk og glødende hud.

Vores smukke gyldne skær kommer fra mineralsk mica, der er bæredygtigt udvundet. Resultatet er en ekstremt eksklusiv ansigtsmaske.

Vores nye Bio-Retinol Gold Mask er 100% naturlig, vegansk og COSMOS certificeret.

Pris: 279 kr.

Miracle AHA 3 Minute Mask 60 ml

Med sit indhold af maca, AHA og effektive plantekollagener eksfolierer Miracle Mask og strammer op på en nænsom måde, der giver din hud en fantastisk udstråling.

Udskillelsen af døde hudceller, samt dannelsen af nye styrkes markant og sikrer at du efter få behandlinger vil opleve mærkbare og fremfor alt synlige resultater.

Pris: 249 kr.

SERUM

Serum er en mere koncentreret hudpleje, som har et højere indhold af aktive ingredienser, hvilket skaber en hurtig og mere iøjnespringende effekt. 

Evolve Blue Velvet Ceramide Serum, 30 ml

Blue Velvet Ceramide Serum virker både beroligende, beskyttende og nærende for sensitiv hud. Det Ecocert Natural certificerede serum er udviklet til daglig brug og passer perfekt til tør, sensitiv hud.
I formlen vil du blandt andet finde stjerneingrediensen Blå Rejnfan, som hjælper med at reducere inflammation og rødme. Du finder desuden fugtgivende squalane, økologisk kamelia og havreceramider, som hjælper med at fugte, beskytte og genoprette hudens naturlige barriere. Din hud efterlades beroliget og gennemfugtet.

Lad dine sanser blive forkælet af den vidunderlige duft af kamille og den skønne blå farve fra dampdistilleret marokkansk Blå Rejnfan.

Den fjerlette, effektive og barriere-boostende formel er fløjlsblød og 100% naturlig, og efterlader ikke huden med en fedtet fornemmelse.

Pris: 349 kr.


Evolve Hyaluronic Serum 200, 30 ml

Dette rene og klare serum til normal til tør hud indeholder 200mg hyaluronsyre pr. flaske.

Hyaluronsyre har vist sig at fugte huden indefra og udjævne fine linjer og rynker.

Økologisk granatæbleekstrakt blødgør og beskytter. Delikat duftende med økologisk rosenvand.

Pris: 309 kr.

Peptide 360 serum, 30 ml

Peptide 360 Serum er et super anti-aging serum baseret på vores eget Age Smarter 360 koncept. Aging Smarter plejer huden naturligt i alle livets stadier og arbejder proaktivt med kroppen for at understøtte en smukkere ældningsproces. En 360-graders tilgang til det at blive ældre tackler ikke kun de fine linjer og rynker, men også alderspletter, tekstur og udstråling.

Dette lette serum kan anvendes på alle hudtyper og i alle aldre. Den avancerede sammensætning er spækket med effektive, naturlige superfoods, der yder omfattende beskyttelse og booster et yngre udseende, herunder forbedring i hudtonen, rynkedybde, tekstur og udstråling.

Pris: 409 kr.

Evolve Salicylic Rescue Serum, 10 ml

Dette naturlige og potente serum er særlig velegnet til uren og tilstoppet hud i alle aldre, og kan med fordel anvendes forebyggende også på kombineret hud. Giver en klar og ren udstråling og beskytter mod fremtidige udbrud af urenheder.

Pris: 89 kr.

Evolve Bio-Retinol + C Booster, 15 ml

Vores Bio-Retinol + C Booster er en oliebaseret booster til din hud, designet til at opfriske kedelig og træt hud og tilføre præcis den næring, som din hud har brug for, for at se strålende ud.

C-vitamin og Bio-Retinol anvendes for at tilføre optimal energi og næring. I dette produkt anvender vi fire potente vitaminer (A, C, F og E) blandet sammen i en mild og nænsom base af hybenolie. Derved kan produktet trænge dybere ned i huden end vandbaserede produkter. A- og C vitamin giver anti-aging fordele, øger kollagenproduktionen, fugter og booster udstrålingen i huden. Vi har også tilføjet et ekstra pift E-vitamin, der er rig på antioxidanter og har en helende effekt på huden. F-vitamin tilfører ekstra næring og genopbygger huden.

Pris: 289 kr.

3 STK. GIVER 10%

Køber du 3 stk. Evolve produkter på samme tid, giver jeg dig 10% på alle produkterne.

Du får altid kyndig vejledning i produkterne, hvilket gives mest nøjagtigt i sammenhæng med en ansigtsbehandling her i klinikken.
Bemærk at åbningstiderne er vejledende, og enkelte dage kan variere. Har du ikke en aftale i klinikken, men mangler produkter/gavekort bedes du tage kontakt (gerne SMS) inden, da jeg ikke kan afbryde mine behandlinger.