Fodbehandlinger

Fodpleje henvender sig til alle. Det gælder både ældre, som har svært ved selv at klare den almindelige fodbehandling, folk med fodproblemer og hvis du ønsker velvære og forkælelse af dine fødder. Hver behandling er selvfølgelig forskellig – og jeg tager altid udgangspunkt i dine fødder og behov.
Læs mere

Voksbehandlinger

Voks er en effektiv hårfjerningsmetode, som holder et hårfrit resultat i længere tid, og med tiden også vil reducere hårmængden.
Læs mere

Bryn & Vipper

Spar tid om morgenen, og forkæl dit udseende. Under trækketid tilbydes der altid GRATIS hovedbundsmassage.
Læs mere

Ansigtsbehandlinger

Behandlinger udført i det økologiske og veganske mærke Evolve Organic Beauty. Ansigtsbehandlinger henvender sig til alle, og hjælper dig med at vedligeholde din hud, samt giver dig de bedste redskaber til at pleje huden derhjemme.
Læs mere

Wellness massage

Wellnessmassage er en blidere form for massage med fokus på, at det skal være en dejlig oplevelse. Lig og nyd en grundig, afslappende massage og lad dit sind få et break fra hverdagens stress.

Hvis du derimod lider af smerter, eller store spændinger, skal du opsøge en mere dybdegående behandling.
Læs mere

Manicure

Manicure er en behandling af hænder, negle og neglebånd, som henvender sig til både mænd og kvinder.
Læs mere
Bemærk at åbningstiderne er vejledende, og enkelte dage kan variere. Har du ikke en aftale i klinikken, men mangler produkter/gavekort bedes du tage kontakt (gerne SMS) inden, da jeg ikke kan afbryde mine behandlinger.