AFTERCARE ER VIGTIG!

Kun med de korrekte aftercare produkter til vipper/bryn får du de bedste resultater. Der gøres altid opmærksom på dette efter end behandling og i bookingsystemet.

Optimere dine behandlingers resultater med serum og lign.

Apot.care Optilash Eyelash Serum 3,5 ml

Med dette prisvindende serum er større og mere naturligt smukke vipper kun få strøg væk!

Optilash Eyelash Growth Serum virker præcis, som titlen antyder! Det er et dermatologisk serum sammensat af milde, naturlige ingredienser i en koncentreret formel, som i løbet af 28 dage hjælper dine vipper med at vokse sig stærkere, længere og mere fyldige. Ekspert-serummet sikrer ikke kun, at vippernes vækstfase varer længere, men aktiverer også væksten af nye øjenvipper, så det samlede antal vipper øges, ligesom vippernes holdbarhed og længde.

Pris: 315 kr.

Apotcare Optilash Eyebrow Serum 3,5 ml

Det her er produktet, der giver dig større, smukkere, sundere, naturlige bryn – Optibrow Eyebrow Growth Serum giver dig markante bryn.

Det er et dermatologisk serum, der stimulerer ny og bedre vækst ved hjælp af naturlige, nærende ingredienser og videnskabeligt avancerede formler.

Natur og videnskab samarbejder for at skabe fyldige, naturligt smukke bryn. Kan du forbedre dine bryn og øge deres sundhed og udseende på kun 28 dage?... Ja, takket være Optibrow kan du!

Revitalash® Advanced Eyelash Conditioner 2 ml

Et originalt, lægeudviklet vippeserum, der adresserer de synlige tegn på ældning af øjenvipper, som følge af kemiske og miljømæssige stressfaktorer, hvilket fører til sundere og mere luksuriøse vipper.

Inspireret af kærlighed. Drevet af Science.®

Normalpris: 739 kr. NU: 550 kr. (så længe lager haves).

BROW LAMINATION LIFT GEL

OUTLOUD Brow Lamination Lift Gel er en yderst effektiv bryngel, der sætter hårene i den ønskede retning. Den har et ekstra stærkt hold, så brynene holder deres form hele dagen, og ikke falder sammen ligesom det kan ske med andre bryngels. Den plejer tilmed hårene med Castor Olie, som giver brynhårene styrke og næring.

Anvendelse: Fordel produktet på brynene med børsten fra rod til spids og sæt hårene i den ønskede retning. Efter 1 - 2 minutter sætter gelen sig, og brynhårene holder deres form hele dagen uden at klistrer eller klumpe.

Pris: 189 kr.

COLLAGEN CARING Oil

Denne Collagen Caring Oil er et aftercare produkt, som kan sælges til kunden. Collagen er et protein som styrker vipperne, gør dem kraftigere og forbedrer hårvæksten.

Desuden tilføres vipperne fugt da collagen binder væske.

Dette produkt er især velegnet til medtagede vipper, som har brug for ekstra fugt. Det anbefales at bruge Collagen Caring Oil om aftenen et par gange om ugen efter behov. Du kan også bruge den i løbet af dagen, hvis der er behov for det.

Pris: 199 kr.

REVITALASH Double-Ended Vol. Set Primer/Mascara

Denne kombination af kraftfuld mascara og primer består af to ender med henholdsvis Volumizing Primer og Volumizing Mascara, som giver farveintense plejende ingredienser med opbyggelig dækning og farveintensitet, når du vil skabe dramatisk længde og volumen i naturlige vipper.

Påfør Volumizing Primer på bare vipper, start ved bunden af vipperne, og stryg op- og udad.

Brug den samme påføringsteknik til at påføre Volumizing Mascara.

Pris: 269,95 kr.

Bemærk at åbningstiderne er vejledende, og enkelte dage kan variere. Har du ikke en aftale i klinikken, men mangler produkter/gavekort bedes du tage kontakt (gerne SMS) inden, da jeg ikke kan afbryde mine behandlinger.