Hvem er jeg?

Mit navner er Mathilde Gjelstrup Sørensen er 27 år og forlovet med Kasper, der arbejder som tømrer i Ølgod. Vi er begge opvokset her i byen. Sammen har vi datteren, Lily, som blev født 8. maj 2021 i en græskant fyldt med gule påskeliljer.

Fra 2016-2019 blev jeg uddannet lægeeksamineret fodplejer, kosmetolog og massør på en stor klinik I vejle, og 4. april 2022 åbnede jeg klinikken, Englehud på hjemmeadressen på Blåbærvej i Ølgod

Efter at have været væk fra branchen i en periode og arbejdet på plejehjem og været på barsel blev jeg bekræftet i, at hun savnede mit fag så meget, trodsede corona, og sprang ud i det nye liv som selvstændig.

- Jeg ville gerne kunne leve af det, som jeg er passioneret omkring.

I klinikken tilbyder jeg adskillige behandlinger indenfor fodpleje, kosmetologi og massage.

Hvorfor navnet Englehud?
Efteråret 2021 gik vores højt elskede mormor bort, og så talte min mor og jeg en eftermiddag om, hvad klinikken egentligt skulle hedde. Det var vigtigt, at det havde noget krop og identitet, og så sagde jeg til hende, at Englehud var helt perfekt!

- Det føles fuldstændig rigtigt helt ind i maven, for engle har altid haft en kæmpe betydning i vores familie. Det er noget, der har hjulpet os. Ikke fordi der er noget religiøst i det, men det har bare altid været en del af vores familie, og derfor synes jeg, det kunne være rigtig fint at bringe det med videre i mit liv som selvstændig.

Begynd med dig selv

Passionen for mit fag kommer af af mit ønske om at give andre mennesker velvære og omsorg. 

Her vil jeg gerne dele en personlog oplevelse med dig:

En kunde skulle til behandling, og jeg kunne fornemme, at der var noget, som tyngede hende. Hun havde en tid til at få ordnet vipper og bryn, men inden jeg får begyndt behandlingen siger kunden med fast stemme: "Nu tager jeg min paryk af".
- Hun var kræftpatient, og jeg tror, hun blev forbavset over den omsorg, jeg stod klar med, for den barske tone var helt forsvundet, da jeg var færdig, og hun blev så glad for resultatet, at jeg blev helt rørt.

Så vidste jeg, at jeg var nået igennem med det, som skønhed handler om. Nemlig at have det godt med sig selv både indvendigt og udvendigt. Oplevelsen bekræftede mig i mit valg af fag, og at det ikke er overfladisk og pjat at bruge penge på sig selv.

Derfor plejer jeg at sige, at før man kan være noget for andre, skal man være noget for sig selv.

- Man kan være en god mor, veninde og søster, men hvis ikke man ikke har et godt selvværd, så kommer det til at smitte af. Derfor er et godt udgangspunkt at fylde sig selv op først, og det kan starte med, at man giver sig selv den her velvære. Fordi hvis der er noget, vi skal prioritere, så er det altså vores eget værd.
Bemærk at åbningstiderne er vejledende, og enkelte dage kan variere. Har du ikke en aftale i klinikken, men mangler produkter/gavekort bedes du tage kontakt (gerne SMS) inden, da jeg ikke kan afbryde mine behandlinger.